LET OP GEEN RUILEN MEER TOEGESTAAN BIJ ALGEMENE LEEGVERKOOP!!

Retourneren en ruilen

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons best bij het retourneren/ruilen te helpen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. Bij Fashko geldt: niet goed, geld terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Fashko zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product -indien redelijkerwijze mogelijk - in orginale staat en verpakking aan Fashko geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fashko.nl door onderstaande gegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Is het artikel door jou toedoen beschadigd en is er een waardevermindering opgetreden, dan zal Fashko jou hiervoor aansprakelijk stellen.
Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretouneerd. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen. Dit scheelt qua kosten. Tegenwoordig is het mogelijk zowel een brievenbuspakje of als een pakket voor te versturen beide zijn incl. Track & Trace code.
 

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren en te checken op volledigheid. Je mag van Fashko een goed product verwachten. Hebben wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, of een manco maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via e-mail. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour. Wij kunnen geen garantie geven op ritsen, versieringen, stiksels, applicaties en coatings. Check dit dus goed bij aanschaf. Schrijf op het bijgeleverde orderformulier + het ingevulde retourformulier de aard van de klacht. Zo kunnen wij de klacht zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Wil je een vervangend artikel ontvangen, neem dan contact op via email info@fashko.nl. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is, dan ruilen wij het artikel om. Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Onze garantieperiode duurt één maand. Een klacht die niet gemeld is, wordt niet in behandeling genomen.

De retour dient u middels onderstaande gevens aan te melden. Zodra het artikel bij ons retour komt, versturen wij het gewenste artikel naar U toe. Mocht er haast bij zijn is het ook mogelijk het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Zodra het artikel dan bij ons retour komt wordt het bedrag retour gestort.
Let bij retourneren ook op de orderwaarde na retourverwerking, komt u orderwaarde na retour onder de gratis verzenden norm dan worden de verzendkosten ad. 4,95 alsnog in rekening gebracht

LET OP vanaf 01.01.24 houden we totale leegverkoop, tegen deze giga kortingen kunnen wij geen retouren meer accepteren houd hier rekening mee.!!! OP=OP 

Stuur je retourzending naar:

Fashko
Mauritsweg 19
6171 AC Stein


volledige gegevens Fashko:
Fashko
Mauritsweg 19
6171 AC Stein
info@fashko.nl
 
.js" async >
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
Accepteer geselecteerde cookies
sitemap
ALLES MOET WEG GIGA KORTINGEN
op gehele collectie

LET OP RUILEN IS VANAF NU 01.01.24 NIET MEER TOEGESTAAN TIJDENS ONZE TOTALE LEEGVERKOOP

Veel SHOP plezier ;-)