Retourneren en ruilen

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons best bij het retourneren/ruilen te helpen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. Bij Fashko geldt: niet goed, geld terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Fashko zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product -indien redelijkerwijze mogelijk - in orginale staat en verpakking aan Fashko geretourneerd worden.  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fashko.nl door onderstaande gegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretouneerd. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen. Dit scheelt qua kosten. Tegenwoordig is het mogelijk zowel een brievenbuspakje a € 3,95 of als een pakket voor € 6,95 te versturen incl. Track & Trace code.

Mocht je het bestelde artikel willen omruilen voor een ander artikel dan is dit mogelijk. De retour dient u middels onderstaande gevens aan te melden. Zodra het artikel bij ons retour komt, versturen wij het gewenste artikel naar U toe. Mocht er haast bij zijn is het ook mogelijk het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Zodra het artikel dan bij ons retour komt wordt het bedrag retour gestort.

Stuur je retourzending naar:

Fashko
Mauritsweg 19
6171 AC Stein


volledige gegevens Fashko:
Fashko
Mauritsweg 19
6171 AC Stein
info@fashko.nl
 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Nieuwsbrief
Aanmelden

Fashko


Mauritsweg 19 - 6171 AC Stein
T: 085-1300967
E: info@fashko.nl

Betaalmethodes:

 
  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
sitemap